Øk omsetningen ved å gi salgsavdelingen verktøyene som trengs for å booke møter.

19/11/2020 kl. 08:00 - 10:00

Han får møter med mer enn 8 av 10 han ringer. Nå deler han hemmelighetene sine med oss. På dette frokostkurset bryter «Norges beste møtebooker», Martin Da Veiga, ned møtebooking som en profesjon og deler alle hemmeligheter rundt hvordan du kan booke flere «kvalifiserte» møter – Møter der det gagner begge parter å bli bedre kjent.

På kurset lærer du:

• Hva selgere bør tenke om sin rolle
  • Arbeidsmetode for å booke møter
  • Hvordan trives bedre med salg og møtebooking
  • Hvordan oppnå bedre resultater

Martin Da Veiga har drevet med B2B Profesjonell Møtebooking i over seks år. I desember 2019 kom han på forsiden av Finansavisen som Norges beste møtebooker.

Med en «hit rate» på mellom 70 og 90 prosent, booker han møter hver dag, samtidig som han lærer bort gjennom møtebooking-kurs, workshops og foredrag. Han har jobbet med flere ulike bransjer, små og store bedrifter – fra startups til store konsern.