En advokat og en tingrettsdommer gir deg de viktigste rådene!

17/12/2020 kl. 08:00 - 10:00

24/7-bygget, kantinen
Spannaveien 152, Haugesund

Konflikter i næringslivet er dessverre ikke til å unngå, og noen ganger er partene så uenige at man må få saken avgjort rettslig fordi det ikke er mulig å komme til enighet gjennom forhandlinger. De som har vært gjennom slike prosesser for domstolene vet at dette er svært ressurskrevende.

I kurset vil advokat og partner i Eurojuris, Thor Harald Eike og tingrettsdommer Per Annstein Aarvik gjennomgå de vanligste fallgruvene man bør være oppmerksomme på i enhver kontrakt og kontraktsforhandling.

Formålet med gjennomgangen er å gi deltakerne råd og tips som kan bidra til at man unngår å havne i de verste kontraktsfellene. Det vil bli lagt opp til at deltakerne får muligheten til å gi innspill og stille spørsmål underveis.

Hjertelig velkommen til et matnyttig PLUSS frokost!

NB! Vi møtes fysisk, men tar selvsagt alle forholdsregler og følger smittevernrådene. Vær trygg på at vi legger opp til at avstand holdes og at hånddesinfeksjon er lett tilgjengelig for alle. Vi ber om at du selv også opptrer iht. smittevernrådene, og at du heller velger å bli hjemme dersom du skulle oppleve symptomer som kan skyldes Covid-19.