Å tale foran en forsamling troner øverst på listen over ting vi frykter aller mest. Faktisk foran både sykdom og død.

Skrevet .

Arrangementsdetaljer


28/05/2015 kl. 19:30 - 23:55

Haugesundaren
Kirkegata 127, 5525 Haugesund

Haugesundregionens Næringsforening

490,- (medlem) / 690,- (ikke medlem)


Hva er det med denne presentasjonsformen som er så skremmende? Og kan alle lære å presentere, eller er det noen som bare ”har det?”

Det største hinderet for mange er nervøsitet og tankestøy. Andre blir publikumstapere ved at de ikke evner å få fram budskapet sitt. Noen kan man bli usikre på om hadde et budskap overhodet.

Linda

Heldigvis finnes en rekke teknikker for både stressmestring, budskapsoppbygging og formidlingsevne som kan gi enhver presentasjon et positivt løft.

– Gjengangeren på nei-lista er presentasjoner uten en rød tråd, med alt for mye tekst på slidene, og hvor man har lyst å fortelle absolutt alt man kan om emnet på 30 minutter. Resultatet blir fort dørgende kjedelig, og at publikum har fått så mye ulik informasjon at de ikke sitter igjen med noen ting, sier kommunikasjonsrådgiver Linda Nordbø (bildet).
Linda Nordbø er eier av Pyx Kommunikasjon. Under sitt innlegg på U39 vil hun gi en rekke råd og tips for å mestre presentasjonsrollen

– Ta kontroll over nervene
– Få fram budskapet
– PowerPoint – «Do’s and don’ts»

SabiI tillegg til dette kommer Håvard Jacobsen, daglig leder i Sabi Sushi Haugesund, for å fortelle litt om etableringen i Haugesund samt servere fersk sushi til alle deltakerne.

2 bonger på mineralvann/øl/vin er inkludert.

 

 

 

Det blir satt av rikelig tid til å knytte god kontakt med nye og gamle kjente.

Vi håper å se deg på Haugesundaren torsdag 28. mai klokken 19:30.

Nb! Kun for deg som er under 40 år.

Les mer om U-39:
https://nforeningen.no/u-39/

Facebook U-39:
https://www.facebook.com/#!/groups/319142848147005/