DIGITALKONFERANSE: Har du en drøm om å starte egen virksomhet? Vil du skape nye muligheter? Delta på dagens MULIGHETER og få råd og veiledning om hvordan du bør gå frem for å lykkes.

Skrevet .

Arrangementsdetaljer


08/03/2021 kl. 11:00 - 12:00


Del saken og skap bevegelse

Å skape forretning som bidrar til utvikling, arbeidsplasser og inntekt for seg selv og samfunnet, er en drøm for mange. For noen blir drømmen virkelighet. For andre blir det et mareritt. Forretningssuksess krever enormt med engasjement, planlegging og forpliktelser. Hvis du vil at virksomheten skal ha lang levetid, bør du delta på denne digitalkonferansen og lære av de beste.

I sendingen får du oversikt over aktørene som kan hjelpe deg med råd og informasjon på veien. SKAPE gir deg kloke ord om hva som må til for å realitetsbehandle din ide, og du får presentert historiene til to suksessrike entreprenører; Bengt var arbeidsledig med en ide. I dag eier han et selskap som produserer ett av verdens grønneste aluminiumskabler. Knut og bestekompisen ville tjene penger på å gi gode opplevelser til andre. I dag driver de et suksessrikt konsulentbyrå med UX- og designkompetanse.

Påmelding/innlogging:

Sendingene sendes i TEAMS event, og du kan logge deg på fra hvilken som helst plattform (PC, iPad, telefon)

Når du benytter deg av påmeldingslinken vil du få informasjon via e-post før møtet med link til pålogging, og en e-post med link til presentasjonene i etterkant. Du godkjenner kun for et møte ad gangen.

Påmelding skjer i henhold til GDPR-regelverk.

Der som du ikke ønsker å melde deg på i forkant, kan du finne link ti innlogging på www.nforeningen.no, eller du kan se innspillingen i etterkant via FB-siden MULIGHETER.