Presentasjon av kommende kommunale og fylkeskommunale byggeprosjekter

03/06/2020 kl. 13:00 - 14:30

Vi inviterer til webinar der du får presentert kommende byggeprosjekter i Rogaland fylkeskommune (nordfylket), og kommunene Haugesund, Karmøy og Tysvær. Hvilke byggeprosjekter skal ut på anbud? Hvilke videregående skoler skal bygge ut eller bygges om? Hvordan er situasjonen på veiprosjekter? Hva med vann- og avløpsprosjekter?

Hver av innlederne vil presentere sine kommende prosjekter; skisser, tidsplaner og ikke minst anbudsfrister.
Alle deltakerne kan sende inn spørsmål underveis, og disse vil besvares mot slutten av webinaret.

Disse treffer du:

• Bjørnar Måleng, direktør tekniske tjenester, Haugesund kommune
  • Eiliv Staalesen, kommunalsjef teknisk, Karmøy kommune
  • Bjørn Bruaset, kommunalsjef teknisk, Tysvær kommune
  • Heidi Klaveness, bygg- og anleggssjef, Rogaland fylkeskommune
  • Rune Stumo, seksjonssjef planlegging og utbygging Haugalandet, Rogaland fylkeskommune

Webinaret er gratis for våre medlemsbedrifter.
Hjertelig velkommen!

Bildet viser f.v. Bjørn Bruaset, Bjørnar Måleng, Eiliv Staalesen, Heidi Klaveness og Rune Stumo.