EMP Secure ser på hvilke utfordringer man bør være oppmerksomme på, og hvordan du kan beskytte organisasjonen din.

01/04/2020 kl. 13:00 - 13:40

Spredningen av koronaviruset gjør at vi alle befinner oss i en ekstraordinær situasjon. Både ledere og ansatte opplever usikkerhet og må ta stilling til en rekke vanskelige valg og spørsmål.

Vi opplever at svært mange av våre medlemsbedrifter har behov for å få nyttig påfyll innenfor ulike emner ifm. situasjonen vi er inne i.

Næringsforeningen vil derfor, i samarbeid med dyktige fagfolk arrangere webinarer for medlemsbedrifter innenfor ulike temaer fremover.

Ikke medlem? Se satser og meld deg inn i dag!

Onsdag 1. april kl. 13.00  – 13.40 inviterer vi, i samarbeid med EMP Secure,  medlemsbedrifter til webinar om hvordan sikre hjemmekontoret.

De siste ukene har organisasjoner blitt satt på prøve for å støtte et stort antall brukere som blir tvunget til å jobbe hjemmefra.

I den sammenheng ser EMP Secure på hvilke utfordringer man bør være oppmerksomme på, og hvordan du kan beskytte organisasjonen din.

Kursholdere er Jostein Salemonsen (Cyber Security Advisor) og Olav Espedal (CISO), EMP Secure

Bli med på vårt webinar hvor vi tar opp spesielt relevante temaer for den spesielle tiden vi er i nå:

Agenda:

• Dagens trusselbild
  • Konkrete tips for et sikrere hjemmekontor
  • Oppsummering
  • Q&A’s