Grunnleggende opplæring i samarbeidsverktøyet.

24/04/2020 kl. 10:00 - 10:40

Spredningen av koronaviruset gjør at vi alle befinner oss i en ekstraordinær situasjon. Både ledere og ansatte opplever usikkerhet og må ta stilling til en rekke vanskelige valg og spørsmål.

Vi opplever at svært mange av våre medlemsbedrifter har behov for å få nyttig påfyll innenfor ulike emner ifm. situasjonen vi er inne i.

Næringsforeningen vil derfor, i samarbeid med dyktige fagfolk arrangere webinarer for medlemsbedrifter innenfor ulike temaer fremover.

Ikke medlem? Se fordeler og satser på medlemskap

Jobb effektivt med Teams

Microsoft Teams er løsningen på utfordringene mange opplever når de prøver å få til effektivt samarbeid med kunder og kollegaer fra hjemmekontoret.

Næringsforeningen har mottatt en rekke henvendelser fra ulike medlemsbedrifter om å sette opp kurs i Teams for å få enda bedre grunnleggende opplæring i samarbeidsverktøyet.

Fredag 24. april kl. 10.00 – 10.40 inviterer vi derfor, i samarbeid med Serit iDrift, til nyttig og effektivt webinar for alle som trenger en grunnleggende innføring i verktøyet.

På webinaret lærer du mer om:

• Hva er Teams
  • Hvordan logge på
  • Hva er nødvendig av utstyr
  • Hvordan delta i møte
  • Skjermdeling, møtenotater og andre møtefunksjoner
  • Hvordan opprette Teams
  • Hvordan invitere interne og eksterne brukere inn i Teamet / gruppen
  • Hvordan jobbe med filer, chatte og søke etter innhold
  • Litt om varsler, innstillinger kamera/lyd og god møteetikette

Kursholder er Solveig Røkenes, som er utdannet pedagog – og har lang erfaring innen undervisning og opplæring. I Serit iDrift leder hun utviklingsavdelingen. Hun bistår også bedrifter med implelementering og bruk av Office 365.