Vi inviterer medlemsbedrifter til webinar om arbeids- og trygderettslige konsekvenser knyttet til koronakrisen.

02/04/2020 kl. 10:00 - 10:40

Arbeids- og trygderettslige konsekvenser ifm. coronasituasjonen

Spredningen av koronaviruset gjør at vi alle befinner oss i en ekstraordinær situasjon. Både ledere og ansatte opplever usikkerhet og må ta stilling til en rekke vanskelige valg og spørsmål.

Vi opplever at svært mange av våre medlemsbedrifter har behov for å få nyttig påfyll innenfor ulike emner ifm. situasjonen vi er inne i.

Næringsforeningen vil derfor, i samarbeid med dyktige fagfolk arrangere webinarer for medlemsbedrifter innenfor ulike temaer fremover.

Ikke medlem? Se satser og bli medlem i dag!

Torsdag 2. april kl. 10.00 – 10.40 inviterer vi medlemsbedrifter til webinar om arbeids- og trygderettslige konsekvenser knyttet til koronakrisen.  Her får du en konkret og nyttig oversikt om sentrale spørsmål en må ha oversikt over.

Kursledere er advokat og partner Odd Gunnar Kallevik og advokat Anders Gustavsen fra Advokatfirmaet Eurojuris.

Webinaret tar bl.a for seg følgende:

1. Hvilke nye lover og forskrifter gjelder nå?
  2. Permittering – hvordan går vi frem. Kan sykemeldte, gravide permitteres? Pålegge ferie?
  3. Omsorgslønn og permitteringslønn – hvilke regler gjelder nå?
  4. Styringsretten – arbeidsgivers mulighet til å foreta endringer i arbeidsoppgaver under koronakrisen
  5. Evt. spørsmålsrunde.