03/04/2020 10:00 - 10/04/2020 10:40

Spredningen av koronaviruset gjør at vi alle befinner oss i en ekstraordinær situasjon. Både ledere og ansatte opplever usikkerhet og må ta stilling til en rekke vanskelige valg og spørsmål.

Vi opplever at svært mange av våre medlemsbedrifter har behov for å få nyttig påfyll innenfor ulike emner ifm. situasjonen vi er inne i.

Næringsforeningen vil derfor, i samarbeid med dyktige fagfolk arrangere webinarer for medlemsbedrifter innenfor ulike temaer fremover.

Ikke medlem? Se satser og bli medlem i dag!

Fredag 3. april kl. 10. – 10.40 inviterer vi medlemsbedrifter til webinar om likviditetsstyring i krisetider:

Corona-viruset påvirker oss alle. Noen blir umiddelbart hardt rammet og mister hele eller store deler av inntektene sine.

God likviditetsstyring og kostnads-kontroll er helt avgjørende i en krisesituasjon. På dette webinaret vil Kjell Larsen og Rune Thuestad, hhv. leder for rådgivning og fagansvarlig for finansiering i Tveit Regnskap, gå gjennom de viktigste punktene man må tenke på.

Webinaret er bygget opp slik det må være for bedrifter i krisetider; effektivt, rett på og nyttig. Heller enn å ta utgangspunkt i for mye teori, tas det utgangspunkt i hvordan kunder og rådgivere i Tveit faktisk jobber med likviditetsstyring. I webinaret deler kursholderne et enkelt rammeverk av «beste praksis»:

• Ledelse: Hvordan tenke, organisere og lede bedriften ut av likviditetsuføre
  • Analyse: Forstå den økonomiske situasjonen og lag likviditetsbudsjett
  • Tiltak: Tips og råd til tiltak for å styrke bedriftens likviditet
  • spørsmålsrunde

Webinaret har en varighet på 30 minutter – og avsluttes med evt. spørsmål fra deltakerne.