Innovasjon Norges nye tiltakspakke gir gode muligheter for selskaper med vekstambisjoner, både for grundere og for etablerte bedrifter.

Skrevet .

Arrangementsdetaljer


12/05/2020 kl. 10:00 - 10:40

Næringsforeningen Haugalandet


Del saken og skap bevegelse

Vår webinarserie fortsetter – takket være våre gode samarbeidspartnere – og framoverlente og dyktige kursholdere fra ulike bedrifter og bransjer!

Få med deg effektivt, rett på og nyttig påfyll!

Tirsdag 12. mai  inviterer vi til webinar som vil gi nyttig informasjon om mulighetene som ligger i Innovasjon Norges økte rammer :

Muligheter!

Som en del av regjeringens tiltak for å begrense skadevirkningene av koronautbruddet for norsk økonomi, har Innovasjon Norge fått økte rammer til innovasjonstilskudd rettet mot bedrifter med vekstambisjoner. Hovedfokus er på små og mellomstore bedrifter, men noen ordninger gjelder også for store selskaper.

Tilskudd til innovasjonsprosjekter skal bidra til å styrke bedriftens konkurransekraft og utløse et potensial for bærekraftig vekst.

På vårt webinar 12. mai fra kl. 10.00 – 10.40, gir regiondirektør Kari Holmefjord Vervik og kredittansvarlig Erling Johansson fra Innovasjon Norge aktuell og nyttig informasjon om hvilke muligheter de økte bevilgningene gir for bedrifter i vår region.