Vær synlig når kundene leter etter deg

08/10/2020 kl. 10:00 - 10:30

Bli synlig på Google – Lær deg å sette opp egne kampanjer!

En stor del av markedsføring handler om å finne kundene dine. Men de viktigste å være synlig for er kundene som allerede leter etter produktene og tjenestene dine.

I følge en undersøkelse blant svenske forbrukere bruker 75% en søkemotor når de undersøker produkter i forkant av et kjøp. I tillegg har 60% av smarttelefon brukere kontaktet en bedrift direkte gjennom søkeresultatene.

Verdens største søkemotor, Google, er med andre ord en viktig arena for bedrifter å vise seg frem på fremover.

Fagansvarlig digitale tjenester i PYX,Helene Helgeland viser oss hvordan vi enkelt kan komme i gang med annonser på Google gjennom annonseverktøyet Googe Ads.

Helene ufarliggjør Google Ads og viser deg hvordan du kan bruke den enkle løsningen – Smartkampanje – til å raskt og enkelt lage en kampanje som synliggjør produktene og tjenestene dine i søkemotoren.

I webinaret lærer du:

-Hvordan du kommer i gang med søkeordannonsering

-Hvordan du setter opp en kampanje

-Tips og triks for mer effektive annonser

Webinaret passer for nybegynnere som ønsker å komme i gang med annonseverktøyet.