Hvordan effektivt utnytte din digitale verktøykasse…

17/04/2020 kl. 10:00 - 10:40

Spredningen av koronaviruset gjør at vi alle befinner oss i en ekstraordinær situasjon. Både ledere og ansatte opplever usikkerhet og må ta stilling til en rekke vanskelige valg og spørsmål.

Vi opplever at svært mange av våre medlemsbedrifter har behov for å få nyttig påfyll innenfor ulike emner ifm. situasjonen vi er inne i.

Næringsforeningen vil derfor, i samarbeid med dyktige fagfolk arrangere webinarer for medlemsbedrifter innenfor ulike temaer fremover.

Ikke medlem? Se satser og bli medlem her!

Fredag 17. april kl. 10.00 – 10.40 inviterer Næringsforeningen, i samarbeid med PYX, til webinar om digital markedsføring – og hvordan sikre synlighet i krisetider.

Synlighet på nett er enda viktigere enn vanlig. De vanlige møtestedene er borte – og det gjelder å treffe folk der de er. Målgruppen din tilbringer sannsynligvis mye mer tid på nett i disse dager.  Om du skal sørge for at eksisterende kunder beholder deg i bevisstheten og fortsetter å handle, eller om du vil prøve å få inn nye kunder, gjelder det å være synlig og tilgjengelig

Målet med webinaret er å finne ut hvilke ressurser du kan ta raskt i bruk for å sikre synlighet og tilgjengelighet for eksisterende og potensielle kunder når fysiske møter er vanskelige.

Webinaret fokuserer på enkle og effektive tips og grep du kan ta raskt i bruk for å utnytte og bli mer synlig på mail /nettside  og sosiale medier.

I tillegg får vi en liten demo av Facebook/Instagram annonsering og enkel målretting – samt Google-søk..