Marina Solesvik er aktivt med i Næringsforeningen, her sammen med adm.dir. Egil Severeide, og valgt ut som en av ti utlendinger som har gjort seg bemerket i Norge.

Professor Marina Solesvik ved HSH er en av ti vinnere i kåringen Topp 10; personer født i et annet land som har gjort seg positivt bemerket i Norge.

Skrevet .

Marina Solesvik (38) er opprinnelig fra Ukraina. Hun er professor i innovasjon og ledelse ved Høgskolen Stord/Haugesund og Universitetet i Oslo.

Marina er med i Næringsforeningens prosjekt Styretrainee, og sitter som trainee i styret hos Førre Trevare på Fraagjord. Hun er bosatt i Tysvær, og har vært en aktiv deltaker i Næringsforeningens ulike arrangementer.

Juryen beskriver henne som ung og imponerende. Referanser omtaler henne som «faglig sett i verdensklasse, har utvist enormt pågangsmot».

Global Future-deltagerne Luis Conceicao, Marina Solesvik og Marlena Grossman Egge er tre av de ti vinnerne i kåringen Top10.

Det er Leadership Foundation som arrangerer den årlige kåringen Top10, som blir omtalt over hele seks sider i sist ukes A-magasinet.

På listen er det personer med bakgrunn fra blant annet Kuwait, Storbritannia, Kina og Somaliland.

Les mer her:

https://www.nho.no/Prosjekter-og-programmer/Global-Future/global-future-deltager-pa-top-10/

http://www.thetop10.no/vinnere/vinnere-2013