Her en faksimile fra Haugesunds Avis i 1991, for øvrig skrevet av HN-direktør Egil Severeide..

Ingeniørhuset PDS Protek feirer seg selv og sine 25 år på selveste Kvinnedagen

Skrevet .

 – Det er spesielt å tenke tilbake til 1991, den dagen vi går ut av portene på HMV for å starte vårt eget rådgivningsfirma for ingeniørtjenester, sier administrerende direktør Terje Øverland.

-Det var den gang, som i dag, resesjon i markedet og vi var veldig spente på hva fremtiden ville bringe. Etter 25 år er vi stolte over hva alle våre ansatte i PDS Protek har fått til.

Sammen har vi stått last og brast gjennom gode tider, røff sjø og svingninger i regionale, nasjonale og globale forhold.

Vår evne til å omstille oss har gjort oss tilpasningsdyktige og resultatet er at vi hele veien utvikler nye produkter, tjenester og avdelinger.

I 2017 kroner vi verket med å flytte inn i 24/7 Bygget, vårt nye kontorbygg på Rossabø. Her skal vi videreforedle, kunnskap, danne allianser og bygge selskapet videre for de neste 25, sieer Øverland.

PDS Protek har i dag 4 avdelinger innen: Ingeniørtjenester, konsulenttjenester, arkitekttjenester og 3D animasjon.

I dag har PDS Protek avdelingskontorer i Stavanger, Sauda, Mongstad og Pune i India, i tillegg til hovedkontoret i Haugesund.

Avdelingene jobber alle på nasjonalt nivå og PDS Protek har rammeavtaler med store aktører innen olje & gass, industri, kommunale og offentlige foretak.

Dagen feires med jubileumslunsj og underholdning for de ansatte.