Espen Devold og Skarpsinn på Karmøy har sikret seg en fin strategi-og kommunikasjonsavtale med Compilo AS på IT Fornebu.

Skrevet .

Inkludert i avtalen er det nye navnet til bedriften, som tidligere het Kvalitetslosen.

Bedriften, som holder til på IT Fornebu, er en av Norges største innen kvalitetssystem og leverer omfattende programvare og rådgivningstjenester for alle typer næringer.

Blant annet benytter de fleste norske kommuner seg i dag av tjenester levert av Compilo.
–Bakgrunnen for ansettelsen av Skarpsinn var at vi ønsker å etablere oss i nye markeder, og da har vi behov for å utvikle en sterk og tydelig merkevare.

Vi så etter et byrå med både kommunikativ og strategisk kompetanse som kunne være med å sette Compilo på kartet.

Så langt har vi fått god hjelp til arbeidet med vår merkevarestrategi, våre verdier og visjoner, og er godt på vei til å bli enige om vår identitet og veien videre, sier John Tonheim, daglig leder i Compilo AS.
Samarbeidet videre skal omfatte ulike kommunikasjonsverktøy inkludert Compilos nye nettside, og på sikt en intensjon om redesign av Compilos programvare.
Byråleder i Skarpsinn, Espen Devold, sier at samarbeidet så langt har gått knirkefritt og at intensjonen er å være med i årene fremover på vekstplanene som Compilo har lagt.
–Compilo har ambisjoner på det nordiske markedet. De ønsker en tydelig retning, en sterk bedriftskultur og smart kommunikasjon. Dette passer oss veldig godt som byrå og vi gleder oss til fortsettelsen, uttaler Devold.