Ugunstige rutetider, slitsomme mellomlandinger og ventetid er ikke noe problem for Bruce Dickinson. Han leier bare et jetfly og flyr direkte til Helganes i forbindelse med Haugalandskonferansen.

Skrevet .

Den profilerte vokalisten fra Iron Maiden er hovedattraksjonen under årets Haugalandskonferanse. For uten å være vokalist et av verdens største heavyrock-band, har han også vært programleder i BBC Radio, aktiv fekter og kommersiell flyger for det engelske flyselskapet Astraeus.

For tiden arbeider Dickinson  med et regjeringsstøttet prosjekt som tar sikte på å skape 1500 arbeidsplasser i Wales innen vedlikehold av fly. Han er også engasjert i luftskip, og har fått  en kontrakt med det amerikanske forsvaret. I tillegg starter han opp en egen flyskole som heter  Real World Aviation for utdannelse av piloter.

Iron Maiden har turnert verden rundt, og  Dickinson har sittet bak spakene i bandets egen Boeing 757 kalt «Ed Force One». I 2008 fløy han til Egypt og hentet hjem 221 britiske turister som hadde strandet etter at reiseselskapet deres gikk konkurs.

Til Helganes flyplass lander Dickinson i et mindre jetfly av typen Eclipse, og flyr videre til London etter endt oppdrag i Haugesund.