Adm.dir. Terje Øverland (t.h.) og markedssjef Jørgen Knudsen i PDS Protek gleder seg over forlengelse av Statoil-avtale. (Foto:Sysla)

Statoil forlenger ingeniøravtalen med en selskapsallianse der haugesundsfirmaet PDS Protek er en viktig aktør.

Skrevet .

I en melding mottatt fra Statoil ASA 28.05.2014, bekrefter selskapet ønsket om å benytte sin opsjonsrett gjeldende for 2 rammeavtaler innen prosjektadministrasjon og mekanisk teknologi. 

Opsjonene gjelder fra og med 01. juni og 01. juli i år og ut juni neste år, heter det i en pressemelding.

IngeniørAlliansen bestående av PDS Protek (Haugesund), Techconsult (Bergen), Tech4Hire (Oslo) og Petromarin (Bergen), har siden 2006 hatt rammeavtale med Statoil ASA, og ser seg godt fornøyd med at opsjonene utøves:

«IngeniørAlliansen har siden 2004 jobbet tett sammen for å levere høyt kvalifiserte ingeniører og administrativt personell til olje & gass industrien.

Vi setter stor pris på at Statoil utøver opsjonene på avtalene med IngeniørAlliansen.

Vi tar forlengelsene som et positivt tegn på at det arbeidet som vi i alliansen legger ned settes pris på hos selskapet, og vi ser frem til å jobbe videre sammen i en avtale som vi har hatt i mange år», sier Terje Øverland, adm. dir. i PDS Protek.

IngeniørAlliansen har langsiktige rammeavtaler med Aibel, Norske Shell og Wintershall i tillegg til avtalene med Statoil. IngeniørAlliansen sysselsetter i dag rundt 400 ingeniører og omsatte i 2013 for ca. 806 millioner kroner.