Terje Øverland (t.v.) og Jørgen Knudsen i PDS Protek er godt fornøyd med at Statoil forlenger avtale i urolige tider.

Viktig avtale i urolige tider. PDS Protek og Ingeniøralliansen får forlenget avtale med Statoil

Skrevet .

 I en pressemelding bekrefter Statoil ønsket om å benytte sin opsjonsrett gjeldende for 2 rammeavtaler innen prosjektadministrasjon og mekanisk teknologi.

Opsjonene gjelder i 1 år fra og med 01. juni og 01. juli i år. PDS Protek AS og IngeniørAlliansen bestående av PDS Protek (Haugesund), Techconsult (Bergen), Tech4Hire (Oslo) og Petromarin (Bergen), har siden 2006 hatt rammeavtale med Statoil ASA, og sier seg godt fornøyd med at opsjonene utøves:

«IngeniørAlliansen har siden 2004 jobbet tett sammen for å levere høyt kvalifiserte ingeniører og administrativt personell til olje & gass industrien.

I en tid da olje & gass industrien er i endring setter vi stor pris på at Statoil utøver opsjonene på avtalene med IngeniørAlliansen.

Forlengelsen gir oss ro og en større grad av forutsigbarhet i et urolig marked, og vi tar forlengelsene som et positivt tegn på at det arbeidet som vi i alliansen legger ned settes pris på hos selskapet.

Vi ser frem til å jobbe videre sammen i en avtale som vi har hatt i mange år», sier Terje Øverland, adm. dir. i PDS Protek.

IngeniørAlliansen har langsiktige rammeavtaler med Aibel, Norske Shell og Wintershall i tillegg til avtalene med Statoil