Fra venstre Magne Jordåen, Aage Vikse og Jonny Vikse.

Kontor Utstyrsleverandøren Vikse AS, Sunnhordland-Haugalandet og Sjøfartsdirektoratet inngår avtale om å forlenge samarbeidet seg imellom med to nye år

Skrevet .

Kontor Utstyrsleverandøren Vikse AS, Sunnhordland-Haugalandet og Sjøfartsdirektoratet inngår avtale om å forlenge samarbeidet seg imellom med to nye år. Sammen med sin samarbeidspartner Ricoh Norge AS har Vikse hatt ansvar for dokument-håndteringen til Sjøfartsdirektoratet siden 2011. Den gang omfattet avtalen i all hovedsak leveranse av enkle skrivere og multifunksjonsskrivere. Avtalen har senere blitt utvidet flere ganger, og Vikse AS er nå totalleverandør innen dokumenthåndtering på alle Sjøfartsdirektoratets 34 lokasjoner over hele landet.

I dag sørger Vikse AS for sikker dokument-håndtering og overvåker maskinparken til Sjøfarts-direktoratet via @Remote slik at de kan utføre forebyggende vedlikehold og løse eventuelle problemer før, eller med det samme de oppstår.

Ruster bedrifter for fremtiden

Fremtidens næringsliv stiller større krav til bedriftene om effektivitet, data- og dokumentsikkerhet og miljøhensyn. Endringene skjer så fort og krever så mye kompetanse at bedrifter i økende grad gjør som Sjøfartsdirektoratet og søker ekspertise utenfra for å etterkomme de nye kravene melder Vikse AS i en pressemelding. Vikse AS satser i dette markedet og løser i samarbeid med Ricoh Norge teknologiske utfordringer for bedrifter over hele landet. Vikse AS leverer i dag maskiner og tjenester til bedrifter som Posten & Bring, Wartsila og Eidesvik, i tillegg til flere hundre kunder i Sunnhordland og på Haugalandet i følge Vikse AS.

Seiler i medvind

Vikse AS har vært i vekst de siste årene og søker nå to nye selgere i Haugesund. Selv tror de suksessen skyldes at de er en komplett leverandør som setter lokal tilstedeværelse høyt. I tillegg er de en fremoverlent bedrift som følger med på endringene i markedet og satser på nye tjeneste-områder. Vikses nyeste satsning er på møteromsløsninger, også denne gangen i tett samarbeid med Ricoh Norge.