Nå kan du møte forskere i regionen ansikt til ansikt. Fredag 28. september inviterer HSH til "Forskerstafett", der et knippe fagfolk forteller om seg selv og arbeidet de holder på med.

Skrevet .

Dette skjer under de årlige Forskningsdagene og som en del av arrangementet Researchers night.

– Vi utfordrer bedrifter og organisasjoner som har forskning, utvikling og/eller innovasjonsprosjekter som del av sin virksomhet til å delta i ”Forskerstafetten”, sier Trine Meling Stokland, prosjektleder Forskningsdagene 2012

Tema for årets Forskningsdager er ”Samfunn – den menneskelige faktor”, og alle innleggene i ”Forskerstafetten” må være koblet mot dette temaet.

I motsetning til ”Høgskolestafetten”, er ikke ”Forskerstafetten” en konkurranse. Den krever ikke god fysikk, men god formidlingsevne. Hver bedrift/organisasjon har anledning til å stille med inntil to deltakere. Innleggene må være korte og konsise.

Målgruppen er studenter/voksne.

Påmelding skjer etter ”første mann til mølla” prinsippet.

Vi håper dette vil skape begeistring og interesse for forskning, utvikling og innovasjon, og ikke minst synliggjøre bredden og aktiviteten som finnes innenfor dette i hele regionen vår, sier prosjektlederen.