Store utskiftinger på kort tid i mediehuset på Haugesund Stadion. Øivind Lindøe, Asle Skjærstad og Alexander Urrang-Hauge er alle borte.

Ole Henrik Nesheim har det travelt med å bygge et slagkraftig mediehus på Haugesund Stadion. To Karmøy-buer skal lede satsingen.

Skrevet .

Nesheim fant ikke plass til dagens TV Haugaland -redaktør, Alexander Urrang-Hauge i lederkabalen. Han tok konsekvensen av avgjørelsen og sa opp på dagen.

Dermed blir det Karmøy-duoen Øystein Merkesvik (redaktør) og Vidar Jenssen(daglig leder) som skal styre nye Haugaland Media.

– Det er en fantastisk utfordring. For min del er det den mest spennende medieutfordringen jeg kunne fått i dette distriktet. Så jeg gleder meg voldsomt til å ta fatt på dette, sier den nye redaktøren i Haugaland Media, Øystein Merkesvik til TVH på nett. 

Styret har ønsket at det nye mediehuset ledes i en to-leder ordning med en ansvarlig redaktør og en daglig leder. Fra tidligere av har Vidar Jenssen vært daglig leder og vil fra nå lede i tospann med Øystein Merkesvik.

– Det handler om at en ønsker å få en lettest mulig manøvrerbar organisasjon hvor man kan komme opp i god styrefart. Vi skal være en produktiv mediebedrift og da lander vi på at vi vil ha én redaktør for alle de tre mediekanalene sammen med da en daglig leder, sier Vidar Jenssen som er daglig leder i Haugaland Media. 

Tidligere redaktør i TV Haugaland, Alexander Urrang Hauge, er tilbudt en stilling som journalist i redaksjonen med fokus på næringsliv, men har takket nei til dette, heter det i nettavisen..

Les mer her:

http://tvh.no/2015/09/24/oystein-merkesvik-blir-ansvarlig-redaktor-i-haugaland-media/