Fra Amanda på Raglamyr til sentrum og Markedet. Arild Kildal Olsen skifter beite allerede fra 1. januar 2014. (Foto: Karmsund)

Arild Kildal Olsen er ansatt som senterleder og eiendomssjef for Markedet i Haugesund. Han kommer fra stillingen som senterleder på Amanda Storsenter og tiltrer stillingen 1. januar 2014.

Skrevet .

 

– Jeg er veldig fornøyd med at vi får med oss Arild på laget. Han kjenner Haugesund meget godt og har lang erfaring både som senterleder og eiendomssjef, sier eiendomsdirektør Rolf Harald Holand i Sektor Gruppen.

Arild har jobbet med retail og eiendom i Haugesund i 25 år, og har dermed med seg en verdifull kunnskap om handel i regionen.

Når vi skulle ut og finne senterleder til Markedet var Arild den perfekte kandidaten, og jeg er veldig fornøyd med at vi fikk til en kombinert løsning med han i rollen som både senterleder og eiendomssjef,

Arild Olsen har ledet Amanda Storsenter i Haugesund siden 2007, og har tidligere også vært senterleder på Oasen Storsenter i Karmsund. I perioden 1995 til 2007 jobbet han hos Caiano Eiendom AS, hvor han fra 1999 var eiendomssjef.

– Dette er en utfordring jeg virkelig ser frem til å ta fatt på, og jeg gleder meg til å bli en del av Sektor Gruppen.

Særlig spennende blir det når jeg får muligheten til å kombinere min erfaring med både eiendom og kjøpesenterledelse.

Markedet er med sin beliggenhet viktig for handelsstanden i hele Haugesund sentrum, og spiller en viktig rolle for utviklingen der.

Den posisjonen ser jeg virkelig frem til å jobbe videre med, sier Arild Kildal Olsen.

 

Fra 1. januar blir et nytt senterteam etablert på Amanda, bestående av ny senterleder, en nyopprettet funksjon som merkevarebygger samt senterkoordinator.

 

Et nytt team etableres på Amanda med formål å bygge sterk lokal merkevare med økt fokus på opplevelser samt opprettholde solid lokal posisjon som en naturlig shoppingdestinasjon og en sosial møteplass for hele regionen.

 

I sjefsstolen som ny senterleder tiltrer Hilde Kringlebotn som kommer fra tilsvarende stilling på Arkaden Torgterrassen i Stavanger. I nyopprettet stilling som Brand Manager tiltrer Ann Elin Marthinussen som vil få overordnet ansvar for merkevarebygging både på Amanda og Arkaden Torgterrassen. Anne Elin går fra sin nåværende posisjon som senterleder ved Markedet. Begge to vil jobbe nært i team med Center Coordinator Janne Stange.

 

Som følge av overnevnte sammenslåing i senterledelsen fratrer Arild Kildal Olsen sin stilling på Amanda og går over som senterleder og eiendomssjef for Markedet i Sektor-gruppen.

 

Hilde Kringlebotn (44) har de siste åtte årene jobbet som senterleder på Arkaden Torgterrassen i Stavanger, og vil fremover fungere som senterleder på begge sentrene. Hilde har over 25 års erfaring som leder innen detaljhandel og markedsføring. Hun var blant annet med å starte XXL Sport og villmark i Stavanger og jobbet  3 år som varehussjef der med ansvar for budsjett, resultat, utvikling og trening av ca 50 ansatte. Hilde har jobbet 10 år på IKEA i flere ulike stillinger blant annet som salgs og møbelsjef med budsjett, resultat, logistikk, personalansvar med trening og utvikling av ca 70 ansatte.