- Lokalisering i Haugesund, Stavanger, Bergen og Oslo, gjør at vi kan betjene våre kunder enda bedre, sier Heidi Kolstø i Adell Group.

IT-selskapene Adell og Upheads slår seg sammen og blir størst i Rogaland. Nå skal det satses nasjonalt

Skrevet .

Adell Group (Haugesund) og Upheads (Sandnes) passer svært godt sammen og deler de samme verdiene innenfor arbeidskultur og kundeforståelse, sier Heidi Kolstø, daglig leder i Adell Group AS.

–  Med Adell Group og Upheads som IT-leverandør, får kundene dra fordel av over 20 års erfaring med IT-drift, fra et av de største Rogalandsbaserte IT-driftsselskap. Synergiene i sammenslåingen vil i tillegg gi stor styrke og kraft til økt nasjonal satsing. Vi har solid økonomi og omsetning for 2016 ventes å bli nærmere 80 millioner, sier Kolstø.

 

Hun mener dette er en god løsning for både kunder og ansatte.

– Sammenslåingen gir enda større kundefokus og større bredde i tilbudet av tjenester og produkter. Lokalisering i Haugesund, Stavanger, Bergen og Oslo, gjør at vi kan betjene våre kunder enda bedre, sier hun.

 

– Sammenslåingen med Adell Group er viktig for Upheads både for å styrke vår lokale forankring på Vestlandet, og for vår satsing nasjonalt.  Adell tilfører oss ny og unik spisskompetanse, i tillegg til at vi nå øker bredden i tilbud av produkter og tjenester. Adell Group og Upheads har samme tankesett i forhold til forretningsdrift og drives i den «Rogalandske ånden». Det blir utrolig kjekt å videreutvikle oss til å bli den absolutt ledende IT-leverandøren til næringslivet i Rogaland, det at vi er et lokalt eid selskap gjør det ekstra inspirerende, sier Ove Rydland, daglig leder i Upheads.

 

 

Upheads er i dag IT-avdelingen til over 500 bedrifter hvor man har totalansvaret for kundens IT-miljø.   Bedriften har hovedkontor på Forus og kontorer i Bergen, Oslo og nå også Haugesund.