Helhetlig, fengende og med imøtekommende betjening er noen av kriteriene som Gassco innfridde i konkurransen om å ha beste stand på ONS (Foto: Egil Severeide)

Gassco med hovedkontor på Bygnes gikk helt til topps i kåringen av beste stand på ONS 2014

Skrevet .

Adm.dir. Brian Bjordal kunne stolt heve trofeet over hodet, da beslutningen ble offentliggjort på ONS i Stavanger torsdag klokka 12. Seieren er også en fjær i hatten for selskapet Colors, som har designet og bygget den flotte standen i hall E.

Gassco var en av ti finalister. Gassco har deltatt på ONS siden 2004 og har to ganger tidligere vært nominert til prisen for beste stand.

For å være blant de utvalgte må standen ha en miks av et helhetlig budskap, imøtekommende betjening og være en stand som fenger med flere lag med informasjon

I to dager har juryen som kårer den beste standen, vært innom alle standene på ONS. Det er ikke få. Det er hele 1250 utstillere på årets oljemesse.

– Det har vært to hektiske dager, sier juryleder Finn Einar Krogh, som er direktør ved Norsk oljemuseum.

 

De nominerte standene var følgende:

Aarbakke AS (Stand E-422),

Centrica Energy Norway (Stand B-256),

E-ON E & P Norge AS (Stand C-358),

Gassco AS (Stand E-546),

GCE Node (Stand M-1154),

Honeywell (Stand M-1144),

Kleven Maritim AS (Stand C-357),

Lyse Energi AS (Stand M-1171),

Oljedirektoratet/Olje og Energi Departementet (Stand F-630) og

Petroleumstilsynet (Stand E-544).

Juryen har for øvrig bestått av leder Finn Einar Krogh, Debb Ims (Stavanger Forum), interiørarkitekt Per Otto Simensen, daglig leder i NeoLab by Knowit, Milfrid Håvardsholm og Kurt Wathne.