Anne Grete Sandtorv nektet å gå fra jobb før bedriftene på Stord hadde gitt nok penger til Tour des Fjords.

Skrevet .

 

Klokka halv sju i går kveld tikket den siste bekreftelsen inn..

Pacta-grûnder Vibecke Beyer (t.h. på bildet) startet ballet, og i løpet av ei god uke har næringslivet på Stord gitt nok penger til at Tour des Fjords-arrangøren vil ha Stord som startpunkt for en av fem sykkeletapper neste år.

Den skal etter planen gå fra Stord til Sauda, og bl.a. inneholde en tur under Bømlafjord-tunnelen!

Planen er å starte hele Touren i Haugesund i slutten av mai, forutsatt at byen klarer å stable de samme 800.000 kronene som ble samlet inn fra næringsliv og kommuner i år. Den skal gå motsatt vei av fjorårets løype og ende opp i Ulvik i Hardanger.

Leder i Tour des Fjords, Roy Hegerberg sier til hninfo.no at neste års arrangement skal ha fem etapper ved siden av de to i vår region-en i Bergensområdet og to i sør-Rogaland med Stavanger.

 

Anne Grete Sandtorv i Stord Næringsråd har tatt stafettpinnen etter Beyers invitasjon og hanket inn de nødvendige 300.000 kronene til arrangementet. De siste tusenlappene trillet inn i går, og Sandtorv gav medlemsbedriftene klar beskjed om at hun ikke ville gå fra jobben før de siste pengene var på plass.

Anne-Grete på kontoret

-Dette blir et fantastisk arrangement og en fin reklame for hele regionen, sier Anne Grete Sandtorv, som roser bedriftene for velviljen.