Terje Lindstrøm (nr.4 fra høyre) sammen med de seks finalistene i Rogalands-kåringen. Best av alle!

Sterk prestasjon av Terje Lindstrøm og hans team: Finaleplass i Entrepreneur of the year 2016!

Skrevet .

GL Prosjektservice AS (Grunnaleite & Lindstrøm) knuste alle i kåringen av årets vekstskaper i Rogaland.  Av 287 kvalifiserte firma gikk GL Prosjektservice AS helt til landsfinalen i Ernst & Youngs kåring: Entrepreneur of the year.

EY gjennomgår hvert år samtlige norske aksjeselskaper i jakten på Norges beste vekstskaper. Nå i oktober gjennomføres seks regionale kåringer, og de tolv aller beste kandidatene går videre til den nasjonale kåringen i Oslo tirsdag 29. november.

Regionskåringen i Rogaland fant sted på Bølgen & Moi i Stavanger tirsdag 25.10.16.

Her er fakta som imponerte juryen:

Omsetning: 2015: 218 millioner kroner

Vekst:  2013-2015: 76 %

Resultat 2015: 5,6 millioner

Eierandel: 80 %

Antall ansatte: ca. 50

studentsamskipnad 1

Terje Lindstrøm i GL Prosjektservice og direktør Heidi Aarøe Moe i Studentsamskipnaden jobbet tett sammen om studentbygget i sentrum.

 

GL Prosjektservice AS er en ingeniør- og entrepenørbedrift med hovedvirksomhet i Nord-Rogaland og en del av GL konsernet. Bedriften ble etablert i 1990, og har i dag hovedkontor i  lokaler eid av GL Eiendom AS, på Vestheim industriområde i Kopervik.

Selskapet har betydelige markedsandeler innenfor  satsingsområdet  total- og hovedentreprise for alle typer bygg, deriblant oppføring av et stort antall markante prosjekter i distriktet:

For å møte  kundens behov, har GL Prosjektservice i økende grad valgt å bruke ressurser på prosjekt- og økonomistyring, kvalitetsstyring og internkontroll.

Les også:

https://nforeningen.no/la-en-plan-vi-ikke-trodde-pa-selv/