Hotellsjefen tok en råsjanse under julelunsjen i fjor. Han er glad han slipper å hoppe i Smedasundet..

Skrevet .

Administrerende direktør på Scandic Maritim, Reidar Westre, lovet at hvis hotellet han er sjef for ikke leverer Rogalands beste på hotellfrokost i 2017, skulle han hoppe i havet. Ikke bare han , men hele ledergruppen Før julelunsjen!

Det slipper han nå.

Scandic Maritim er nemlig av Twinings Best Breakfast kåret til fylkesvinner i deres uoffisielle kåring av Norges beste frokost. Dette er en kåring som er gjort siden 2005, der 400 hotell blir vurdert.

– Dette som en prestisjepris , sier Westre, og legger til at de ansatte er glade for å vinne kåringen. De satte seg nemlig et mål om vinne den for snart to år siden.

En jury skal nå plukke ut finalistene blant fylkesvinnerne. Scandic Nidelven i Trondheim har vunnet 10 av 12 gangene kåringen er gjort, mens Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo og Thon Hotel Lofoten har vunnet de resterende to.

– Vi er særdeles stolte av frokosten vår, og skal bruke kåringen for alt det er verdt i arbeidet med å trekke enda flere gjester til kystens perle, sier Reidar Westre..

I skrivende stund holder travle folk på med å montere en stor plakat utenfor hotellet som manifesterer hvilket hotell i Rogaland som serverer den beste frokosten. Ryktene går om at Reidar Westre kommer til å gjøre det samme i Stavanger sentrum…