Hun gleder seg til Haugalandskonferanse.  Spennende program og imponerende deltakerantall, sier konferansier Kari Birkeland.

Skrevet .

Den tidligere TV2-profilen, produsenten og møtelederen i en rekke nasjonale og regionale konferanser var godt forberedt da hun møtte Bernt Jæger og Egil Severeide i Bergen denne uka. Hun hadde lest seg opp på flere av foredragsholderne og karakteriserte flere av dem som «scoop».

-Dette blir spennende. Alexander Bard, for eksempel. En eksentrisk kar med mye kunnskap. Og herlige Per Johansson. Han taler til hjertet. Fint at dere avslutter med han, sier Kari, før de tre kaster seg over detaljene for programmet 4.mars.

Det er mye som skal avklares, og det er tydelig at Kari Birkeland har vært ute en vinterdag før. Men den tidligere ankerkvinnen i TV2-nyhetene utstråler trygghet i rollen, og er såre fornøyd med planleggingen så langt.

– Nå må jeg hjem og skrive manus. Best å ta det når alt er ferskt, sier Kari etter en  knapp time med effektiv jobbing.

Et par timer tidligere hadde HN-duoen et lignende møte med Fikk Tokvam og Halvor Følgerø i gruppa Finn Erix, som skal stå for konferansierjobben og underholdning på festkvelden under Haugalandskonferansen.

De var der for fire år siden og høstet stor anerkjennelse. Siden da er Finn Tokvam blitt en nasjonal kjendis med bl.a. egne radioprogram på  P1 og opptreden i Lindmoes på NRK TV. Halvor Folgerø er også titt å se i TV-ruta og de er begge klar til å sette prikken over ien med kraftfulle verbalinnslag og heftige musikalske rytmer i Maritim Hall fredag kvelden den 4. mars…

birkeland kario (2)

Friske folk med musikalsk øre: Finn Tokvam (t.v) og Halvor Følgerø

 

 

 

for