Det går unna i byggebransjen. Det blir en travel gjeng som har mye å snakke om når ByggArena 2012 sparkes i gang fredag 19. oktober.

Skrevet .

Den årlige storsamlingen for bygg- og anleggsbransjen samlet 180 deltakere i fjor- all time high. Det er syvende året på rad at Næringsforeningen og Byggforum drar i gang ByggArena- og da er det blitt tradisjon.

I fjor skapte arrangementet mange overskrifter i regionale og lokale medier. Næringsforeningen presenterte en plan for utvikling av Haugesund som regionsenter som vakte betydelig oppmerksomhet.

I årets program følges dette opp gjennom søkelyset på sentrumsplanen, pilotprosjekter og selvsagt- Karmsundgata med tilhørende infrastruktur.
Programmet ellers inneholder en rekke faglige godbiter fra energikrav og uavhengig kontroll til utsmykning av byrom og byrommets betydning for byen. Arrangementet er myntet på alt fra eiendomsutviklere og rørleggere til arkitekter og finansinstitusjoner.
Rosinen i pølsen er kanskje entreprenøren Njål Østerhus, mannen bak fylkets kanskje mest framgangsrike boligbyggeselskap. Han er svært synlig på Nord-Jæren, ikke bare gjennom en omfattende forretningsvirksomhet, men også som regionens ubestridt største sponsor. Hans historie er verdt å høre.

Årets arrangement er lagt til Festiviteten, og Stavanger-komikeren Rune Bjerga skal lose dagen og kveldsarrangementet på Park Hotel vel i havn.
Program og påmelding her: http://jobbognaering.no/byggarena.html