Bjørg Hildrum Saltveit er ansatt i stilling som researcher og markedsfører i HAMNØY.

Skrevet .

Bjørg Hildrum Saltveit ble ferdigutdannet i 2015, og har siden hatt flere engasjement der hun har jobbet med markedsføring, kommunikasjon, rekruttering og journalistikk i følge en pressemelding fra Hamnøy AS. Saltveit har en bachelor i medieproduksjon fra Høgskolen i Gjøvik, og en master i journalistikk og massekommunikasjon fra Griffith University i Australia. Hun er bosatt i Haugesund kommune.

-Rollen som researcher og markedsfører er en allsidig og koordinerende rolle i vårt team. Bjørg vil blant annet arbeide med å skape engasjement omkring merkenavnet HAMNØY og våre rekrutteringsoppdrag i de kanalene vi til en hver tid velger å benytte. Dette innebærer et operasjonelt ansvar for den daglige aktivitet og kvaliteten i våre ulike kanaler i sosiale medier, på vårt nettsted Hamnoy.no og våre ulike annonseringskanaler, sier daglig leder, Jan Tore Hamnøy i Hamnøy i en kommentar.

-HAMNØY er godt i gang med å bygge opp god kompetanse i markedsføring, blant annet hos Facebook, Google og Linkedin. Bjørg har blant annet nylig gjennomført en sertifisering i Google Adwords. Denne kompetansen er ferskvare, og vi vil hele tiden fylle på med ny kunnskap og flere sertifiseringer for å bidra til å levere best mulig engasjement, presisjon og effekt i markedsføringsarbeidet. På den måten vil vi bidra til å oppnå målsetningen om å nå ut til flest mulig attraktive jobbsøkere på en effektiv og gjennomtenkt måte, avslutter Hamnøy.