Hansker i alle fasonger og kule farger dro kunder i hopetall til Bjoa-bedriften Granbergs stand på oljemessen i Stavanger

Skrevet .

– Jeg har ikke opplevd maken. Blir helt sliten av all pågangen. Men dette er god butikk. Her har vi sikret oss kontakter som vil gi gode avtaler de nærmeste tida, sier regionsjef Vestlandet, Vidar Løken.

Han og hans medarbeidere var i vinden på oljemessen, der kunder fra inn- og utland ble fascinert over utvalget av hansker.

Granberg var lokalisert på standområdet til Haugesundregionen, som denne gang hadde fått en flott plassering og ble godt besøkt gjennom hele uka.

Granberg AS er lokalisert på Bjoa, ca. 50 km fra Haugesund. Selskapet er landets største leverandør av hansker til industri og helse, og har også et stort utvalg av engangsprodukter.

Granberg AS selger sine produkter via grossister og forhandlere i hele Norge, og dekker et svært bredt spekter av arbeidsområder; mekanisk industri, offshore, bygg- og anlegg, fiskeri- og foredlingsvirksomhet, helseinstitusjoner etc.

Selskapets forretningside er å være Norges ledende importør av arbeidshansker, med mål å betjene alle bransjer som har behov for beskyttelse av hender