-Hyggelig, men også litt vedmodig med fullt hus allerede nå, for vi vet det er en del som gjerne skulle ha meldt seg på, sier prosjektleder Bernt Jæger.

Haugalandskonferansen 2014 er utsolgt. Med over 600 deltakere befester konferansen posisjonen som en av landets største næringskonferanser.

Skrevet .

Prosjektleder Bernt Jæger i Næringsforeningen gleder seg over responsen på årets program. Årets konferansetittel er «Flinke Folk» med fokus på hvordan en kan oppdage og utvikle talenter i hele organisasjonen.

– En forutsetning for å lykkes i næringslivet er at vi har ansatte som har rett kompetanse i forhold til de oppgaver de til en hver tid skal løse, sier Jæger. Han legger til at konferansen dette året også blir den mest krevende når det gjelder teknisk produksjon både på dag og kveldsarrangementet

 – Vi setter oss høye mål og har som målsetning å levere enda litt bedre for hver gang» sier Jæger.

Haugalandskonferansen 7. mars har i skrivende stund 620 påmeldte deltakere fra hele regionen. Like mange har meldt seg på til kveldsarrangementet, som byr på underholdning og utdeling av hedersprisen Årets bedrift.

Her kan du se hvem som er påmeldt: https://publish.arkon.no/324-150-c635f-nb_NO.html