Gjennom målrettet anbudssatsing har Vassbakk & Stol sikret seg verdifulle kontrakter.

Skrevet .
Del saken og skap bevegelse

Sommeren 2020 siktet Vassbakk & Stol seg inn på syv anbud som de var ekstra interessert i å vinne kontrakter på. Nå kan de skilte med rekordhøy ordrereserve etter å ha vunnet samtlige av kontraktene.

-Her har vi vært gode, sier administrerende direktør i Vassbak & Stol, Inge Jan Thorsen til Næringsforeningen.

Vassbakk & Stol priser en rekke store og mindre anbud i løpet av et år, men Thorsen innrømmer at det smakte ekstra godt å vinne akkurat disse.

-Dette er en type anbud der det er en lang prosess for å planlegge og komme med tilbud.  Vi har jobbet godt med å vinne akkurat de kontraktene vi hadde lyst å vinne, sier han.

I løpet av de neste to årene er det inngått kontrakter til en verdi av to milliarder kroner.

-Dette er viktig for forutsigbarheten. Det er viktig for en bedrift som oss som har et stort produksjonsapparat i sving, sier han

Kontraktene er knyttet til blant annet arbeid i Vestland fylke til et prosjekt rundt bybanen i Bergen, samferdselsutbygging i Alver kommune, og bygging av motorvei med tilhørende tuneller og kryss ved Bærum i Hole kommune.

Thorsen sier til Haugesunds Avis, som var først ute med gladnyheten, at de planlegger å ansette flere på bakgrunn av oppdragsmengden,

-I forbindelse med ordrereserven forventer vi å ansette fagarbeidere, prosjektledelse og prosjektstøtte våren 2021, sier han.

Relaterte saker

Historisk kontrakt

Del saken og skap bevegelse

Entreprenørselskapet Vassbakk & Stol på Karmøy har inngått sin hittil største kontrakt i selskapets historie.

Hvem blir Årets bedrift 2013?

Del saken og skap bevegelse

Vassbakk & Stol vant prisen Årets bedrift på Haugalandskonferansen i vår. Nå vil vi ha kandidater til prisen for 2013, som deles ut på årets store happening for næringslivet 7. mars neste år.