Barbro Zanoni Utne og Ullensvang Hotel scorer høyt på "romantikk" i en ny undersøkelse om hoteller med best service.

To av våre medlemsbedrifter er inn på TripAdvisors liste over de 25 «best service» hotellene i Norge.

Skrevet .

Hotel Ullensvang i Lofthus og Clarion Collection Hotel Amanda i Haugesund er  nummer 22 og 23 på den eksklusive lista, som toppes  Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, Walaker Hotell Solvorn og Solstrand Hotel & Bad Osøyro.

Både hotellet i Ullensvang og Haugesund er medlemmer i Haugesundregionens Næringsforening, og vi gratulerer hotelldirektør for Clarion Collection Hotel Amanda, Malla Holden og Hans Edmund Utne og Barbara Zanoni Utne ved Hotell Ullensvang og de ansatte hjerteligst med den gode plasseringen.

Hotell Ullensvang er også nummer 22 på listen over de mest populære  hotellene i landet. I tillegg er hotellet sjuende best i landet i kategorien «romantikk», der TripAdvisor har tatt utgangspunkt i anmeldelsene til de 74 parene som har lagt igjen sin anmeldelse på nettstedet.

– Det er viktig for oss som liten destinasjon, noe Haugesund og Haugalandet jo er, å ha gode reiselivsprodukter som få gode tilbakemeldinger fra kunder som villig deler sin opplevelse med andre, skriver Ingun Solberg Harloff, markedssjef i Destinasjon Haugesund og Haugalandet AS i en pressemelding.

TripAdvisor.com er en nettside med innhold som i hovedsak har innhold produsert av reisende som deler sine erfaringer med andre reisende, her deles brukeropplevelser av attraksjoner, steder, restauranter, hoteller etc. Dette er en side som brukes i store deler av verden og som har mange brukere.

 

htoel– Godt fornøyd med gode tilbakemeldinger, sier Malla Holden ved  Clarion Collection Hotel Amanda