Jens P. Heyerdahl ble intervjuet av E24 for en tid tilbake. Onsdag 12. februar kommer han til Haugesund for å snakke om lederutvelgelse og hvilke egenskaper hodejegeren leter etter.

Hva ser hodejegeren etter ? Hvor finner de kandidatene? Hvilke kvalifikasjoner er «in»? Dette får du vite mer om på HNs styre-og nettverkskveld 12. februar

Skrevet .

Der kan du møte hodejeger Jens P. Heyerdahl fra Oslo-selskapet Isco Group, som har bred erfaring fra rekruttering og utvelgelse av toppledere, nøkkelpersonell og styremedlemmer.

Han skal gi oss et innblikk i hva og hvor hodejegeren søker på jakt etter de rette folkene, og hva DU må gjøre for å komme i søkelyset lokalt eller nasjonalt.

Les hva E24 skriver om Heyerdahl: http://e24.no/jobb/ledertalentene/slik-jakter-de-paa-de-beste-ledertalentene/21619180

– Dette er et tema som ikke bare er interessant for medlemmer av Styrestall Haugalandet, men også for bedriftseiere og medlemmer av valgkomiteer i private og offentlige foretak og organisasjoner. 

Å velge rett person er en krevende jobb, og denne arenaen kan gi nyttige tips både til folk i næringslivet og i klubber og foreninger, sier HN-direktør Egil Severeide.

Han har også invitert bl.a. bedriftsleder Ståle Karlsen til å snakke om hvordan han tenker om temaet når han kjøperopp selskaper.

Mingling, bevertning og gode samtaler står på programmet denne onsdagskvelden i Haugalands Krafts lokaler i Haugesund.

Les mer og meld deg på her:

https://nforeningen.no/events/event/styrestall-hva-ser-hodejegeren-etter/