Fabrikksjef Are Jaastad slutter ved Hydro Karmøy. Men han blir værende i distriktet. Hvilken jobb han skal tiltre, er han foreløpig pottetett om..

Skrevet .

– Da jeg begynte som sjef ved Karmøy fabrikker, tenkte jeg at tre til fem år kunne være passelig tid i en slik stilling.

På slutten av fjoråret begynte jeg derfor å vurdere mulighetene mine, både eksternt og internt i Hydro. Jeg landet på en ekstern mulighet, forteller Are Jaastad til Haugesunds Avis.

Han har ikke anledning til å si hva den nye jobben er, verken hvor, hva slags rolle eller i hvilken bransje. Men han røper at han ikke skal flytte fra distriktet. Jaastad begynte i Hydro i mai 2007 og ble fabrikksjef på Karmøy 1. januar 2008.

Før Hydro jobbet han i Elkem. Jaastad blir i stillingen ut juni.

– Det har vært veldig spennende år. Det beste jeg tar med meg er nok følelsen av at fabrikken framstår som veldig levedyktig og framtidsrettet, selv om det har vært en svært tøff periode, sier Jaastad.