IKEA er i Haugesund - men kun i ni dager. Fra 26. februar til 7 mars er de etablert med en pop-up- avdeling på Markedet.

IKEA er i Haugesund - men kun i ni dager. Fra 26. februar til 7 mars er de etablert med en pop-up- avdeling på Markedet. 

Skrevet .

I pop-up-avdelingen har IKEA satt opp kjøkken-, garderobe- og baderomsutstillinger. I tillegg til å se og prøve løsningene, kan kundene snakke med konsulenter ansatt i IKEA.

Beliggenhet er i første etasje og åpningstiden som Markedet 10-20 (lør 10-18).

En pop-up er en midlertidig butikk som ”popper opp” en dag og forsvinner igjen etter et kortere tidsrom. Varehussjef ved IKEA Forus, Hans Inge Skadberg, håper mange vil benytte anledningen til å besøke IKEA i sitt eget nærmiljø.

«IKEA har mange venner nord for Boknafjorden, og vi ønsker å bli enda mer tilgjengelige for kunder på Haugalandet. En midlertidig butikk gir oss muligheten til det», sier varehussjefen.

Senterleder på Markedet, Arild Kildal Olsen, legger til at dette er en tidsriktig måte å tenke butikk på for konsept og bransjer som ønsker å treffe kunden utenfor sine egne vanlige lokasjoner i kortere og lengre perioder.

«Etter et vellykket pop-up i 2014 er det gledelig at IKEA gjentar suksessen fra i fjor», sier han smilende, og ønsker IKEA hjertelig velkommen til Markedet i Haugesund.