Deep Oceans nye hall blir lokalisert på Killingøys fastlandsside med kaifront på begge sider av bygget. Foto: Tor Inge Vormedal

Karmsund Havnevesen bygger ny industri- og lagerhall til DeepOcean AS på Killingøy i Haugesund

Skrevet .

Karmsund Havnevesen IKS har i dag inngått avtale om bygging av et større industri- og lagerbygg for DeepOcean AS.

Den kombinerte industri- og lagerhallen blir på 3.641 kvadratmeter og ligger strategisk plassert på Killingøy med umiddelbar nærhet til kai ved to sider av bygget. Hallen får i tillegg til verksted og lagerhall, en kontordel på nærmere 1.500 kvm.

Karmsund Havnevesen IKS inngår i denne sammenheng en langsiktig leieavtale med DeepOcean AS, og står som byggherre for den nye hallen. “Subseabasen og PRS-basen (rørledningsreparasjon) på Killingøy utgjør en sentral del av det sterke subseamiljøet i Haugesund. «Med denne leieavtalen sikrer DeepOcean våre langsiktige utviklingsmuligheter på området, og styrker lokal forankring av både nasjonale og internasjonale subseaoperasjoner. Vi er veldig fornøyd med den løsningen Karmsund Havnevesen her har kunnet tilby.» sier Mads R. Bårdsen, daglig leder i DeepOcean AS.

Tore Gautesen i Karmsund Havnevesen IKS uttaler: “Vi er stolte over å signere kontrakt med DeepOcean AS for bygging av en ny, moderne industrihall på Killingøy Subsea- & Offshorebase. DeepOcean er en betydelig internasjonal aktør innenfor undervannstjenester og vil være med på å styrke videreutviklingen av subseabasen på Killingøy”.