Haugesundregionens Næringsforening arrangerer for 15. år på rad bedriftscup i golf. Tirsdag 29. april inviterer vi til kick off i golfklubbens lokaler på Kolnes.

Skrevet .

Stein Alendal, tidligere leder i HN og aktiv golfer, har lenge vært primus motor for cupen. Alendal får i år selskap av Sindre Haarr fra HN til organisering av cupen.
– Det legges til rette for stor frihet for lagene, og det avtales mellom bedriftene når de ønsker å møte hverandre, forteller Alendal.

Rundt 40 lag har deltatt i cupen de siste årene. Parkettgruppen har stukket av med seieren begge de to siste sesongene.

 

I år avholdes det også et Cup-kickoff i Haugesund Golfklubbs lokaler på Kolnes. I tillegg til trekning skal Birgitta Hansen (bildet) holde et innlegg: «Hvordan forbedre din golf?».

Birgitta Hansen er i dag daglig leder for Haugesund Golfklubb, men omtaler seg selv som vaktmester, trener og alt imellom.


I 2012 overtok hun Haugesund Golfklubb med et mål om å skape et samlingssted for golfentusiaster. Det siste året har de bygget ut og åpnet serveringssted med skjenkebevilling.


– Vi i Haugesund Golfklubb vil gjerne skape en helhetlig opplevelse, noe som mange nordmenn ikke er vant med, smiler Hansen. – For mange blir dette en introduksjon til denne måten å spille golf.

 Hansen begynte å spille golf på 70-tallet, og har siden den gang vært aktiv som spiller og trener. Hun har siden -94 vært Tournament Director på den profesjonelle golftouren i Sverige.