Haugaland Kraft har fulgt oppfordringen og spandert en bil til bruk for Arne Valen og hans medarbeidere i Kirkens Bymisjon

Skrevet .

Haugaland Kraft ble tidligere i år utfordret av Haugesunds Avis redaktør Jan Tore Hamnøy til å bidra til prosjektet «I jobb» som Kirkens Bymisjon driver.

– Vi tok utfordringen og i dag overleverte vi en nyoverhalt Iveco Daily F13, 12 varebil ferdig registrert i gave til « I Jobb.», sier adm.dir. Olav Linga.

– Gaven har en verdi på kr 70.000. Haugaland Kraft har i mange år vist samfunnsansvar ved blant annet å gi gratis kjøretøy til Kirkens Bymisjon. Det har vært el-biler, lastebil og varebiler.
Kirkens Bymisjon hadde ikke kunnet utføre sine oppdrag på en effektiv måte uten disse kjøretøyene.

Vi i Haugaland Kraft er glade for å kunne bidra til at mennesker med rusmiddelavhengighet har en jobb å gå til. Det gir verdighet og selvrespekt, sier adm. dir. Olav Linga.

Jeg takker ledelse og alle ansatte i Haugaland Kraft for samfunnsansvaret dere viser ved at rusmiddelavhengige kan jobbe og ta større oppdrag. Dere kan være stolte over bedriftens engasjement og bidrag til et bedre lokalsamfunn, sier Arne Valen, daglig leder i Kirkens Bymisjon.