For noen dager siden lanserte han selskapets største oppkjøp noensinne- så gir Johannes Brevik seg som leder av sterkt voksende Haugaland HMS

Skrevet .

Johannes Breivik har ledet Haugaland HMS fra 1999 til i dag, men har varslet styret om at han nå ønsker seg nye oppgaver i selskapet.

I løpet av tiden Johannes Breivik har vært daglig leder i Haugaland HMS har selskapet vokst fra å være en liten bedriftshelsetjeneste til i dag å være en av landets største med tilbud også innenfor sykepleie- og HMS-rådgivningstjenester offshore og HMS-konsulenttjenester til den petromaritime industrien på land. Etter at en ekstraordinær generalforsamling i Sunn HMS nylig akspeterte Haugaland HMS sitt kjøpstilbud på driften i selskapet, vil Haugaland HMS fra nyttår ha nær 80 ansatte.

– Johannes Breivik har gjort en fantastisk jobb som daglig leder gjennom en lang vekstperiode, og vi skulle gjerne hatt han med som toppleder i selskapet vårt også fremover, men vi har respekt for at han nå ønsker seg nye oppgaver i selskapet vårt, sier styreleder Helge Holgersen.

Med nær 80 ansatte er det i Haugaland HMS oppstått et behov for å styrke HR-siden og personalutviklingsarbeidet, og Johannes Breivik er tiltenkt en ledende rolle på dette området.

– Jeg har erfart et voksende behov i bedriften vår for å profesjonalisere personalledelsen og mener jeg har gode forutsetninger for å kunne gjøre en forskjell på dette området. Etter 13 år som daglig leder, og etter at Haugaland HMS er blitt et så stort selskap som det er i dag, har jeg lyst å rendyrke et fagfelt som betyr mye for meg, sier Johannes Breivik.

Haugaland HMS vil med det aller første lyse ut stillingen som direktør. Inntil stillingen er besatt, fortsetter Johannes Breivik som daglig leder