Jérôme Franck-Sætervoll, administrerende direktør i RiksTV, ønsker Øivind Lindøe og Matkanalen hjertelig velkommen som lineær kanal.

Øivind Lindøe og Matkanalen når stadig flere seere-nå gjennom RiksTV.

Skrevet .

I februar blir Haugesundsfirmaet Matkanalen tilgjengelig for 270 000 RiksTV-kunder – det vil si omlag 800 000 seere med RiksPakken via det digitale bakkenettet.

– Dette er en svært viktig avtale for oss, sier Øivind Lindøe i Matkanalen. Vi jobber med å stadig øke våre seertall og markedsandeler, og med RiksTVs seere oppnår vi dette. RiksTV er tilstede i hele landet, og mange har også RiksTV på hytta – og da er jo matlaging en syssel mange prioriterer, fortsetter han.

Jérôme Franck-Sætervoll, administrerende direktør i RiksTV, ønsker Matkanalen hjertelig velkommen som lineær kanal.

– Matkanalen tilfører bredde, og vil være et viktig tilskudd til innholdstilbudet vi gir våre kunder, enten man ser på Apple TV, via vår app eller lineært. Matprogrammer er etterspurt, og engasjerer publikum, sier han.

– Som følge av distribusjonsavtalen vil vi øke muligheten for reklamesalg, som igjen betyr mer matprogrammer – både norske og utenlandske, avslutter Øivind Lindøe i Matkanalen.

Kanalplassen blir nummer 23.

Matkanalen startet sine sendinger i Norge 1. desember 2015, og sender mat- og reiseprogrammer hele døgnet. Matkanalen drives fra Haugesund sentrum.