Ole Egil Flotve i Solstein inviterer til informasjonsmøte om et eksklusivt program i selvledelse for ungdom og voksne den 7. januar.

Er du bekymret for en sønn, en datter, eller et barnebarn? Solstein på Karmøy deltar i et unikt program for utsatt barn og ungdom

Skrevet .

Å være ungdom eller ung voksen, uten skoleplass eller arbeid, kan ta gnisten fra de fleste, og bryte ned selv den største optimist. Mange blir motløse og resignerer i en hverdag preget av krav til prestasjoner.

Å vite hva man kan gjøre og hvordan man kan komme videre, finne en retning i livet, kan også være vanskelig. Vetle fant ut av det, og har fått mersmak på livet!

Gjennom to måneder med intenst fokus på sine verdier, kvaliteter, egenskaper og interesser, fant han seg selv og sin fremtid. Nå vet han hva han vil, og hvordan han skal få det til.

Ikke bli overrasket om du ser Vetle på en scene, eller finner navnet hans i en bok.

Vetle deltok på et program i selvledelse for ungdom og unge voksne. Dette endret alt, fra ingenting til full fart fremover.

«Jeg var spikret fast i fortiden, men nå er jeg limt fast i fremtiden. Nå bare gleder jeg meg til det som kommer!»

De siste to årene har ungdommer fem steder i Norge forsøkt det, og resultatene er oppsiktsvekkende gode.

FERD har anerkjent programmet med utmerkelse for sosialt entreprenørskap, og støttet utviklingen gjennom et stipend. NRK Puls har i høst vist hvordan programmet har blitt en snuoperasjon for flere ungdommer.

Programmet starter i Rogaland i januar. JSI Jobbkompetanse as  tilbyr det i Sandnes og SOLSTEIN  på Karmøy.

Dette er ikke kurs eller undervisning, men et eksklusivt program i selvledelse for ungdom og unge voksne.

På full tid, alle dager fra 9 til 15, vil en gruppe unge mennesker bli guidet til å skape sin egen fremtid. De vil bli hekta på livet!

Foreldre som er bekymret over en sønn eller datter, besteforeldre som tenker på et barnebarn, får nå et nytt og annerledes tilbud.

Programmet har fått navnet FROG Online Identity. Dette handler ikke om å ta små skritt fremover, men et digert sprang, et «froske-hopp».

Det vil bli arrangert to åpne informasjonsmøter om det nye tilbudet: 07. januar kl. 19.00 på Karmøy: Bleikmyrvegen 45, 4276 Vedavågen 13. januar kl. 19.00 i Stavanger: Forusskogen 9, 4033 Stavanger

Det er ingen påmelding til dette, bare møt opp.

Hvem som helst kan bil med på informasjonsmøtene, ungdom, foreldre, besteforeldre og søsken.

Alle som bryr seg er velkomne. Mer informasjon: www.frog-rogaland.no www.facebook.com/frog.rogaland