Markedsdirektør Rolf Inge Sørdal i DeepOcean orienterer ordfører Harald Stakkestad og varaordfører Svein Olsen under ONS for et par år siden. DeepOcean er også å finne på årets oljemesse i Stavanger.

Lokale bedrifter forbereder seg på å vise godt igjen under fanen "Haugesundregionen" på Oljemessen i Stavanger.

Skrevet .

Lokale bedrifter samles på ONS.

 

I alt elleve virksomheter blir å finne på Haugesundregionens fellesstand  i hall F. Disse er: DeepOcean, Sjøfartsdirektoratet, Acrylicon, Haugaland Næringspark, Aircontact, Granberg, International SOS, Møllerodden, Reach Subsea, Karmsund Havnevesen og Vico.

Flere andre lokale, store bedrifter er også representert på messen med egen stand.

ONS er en av verdens største oljemesser, og arrangeres neste uke i Stavanger Forum (25.-28. august). Nytt i år er at messen starter mandag og varer til torsdag.

«Vi har i år fått tildelt et større standareal,  og har dermed økt antall bedrifter noe i forhold til tidligere år. Vi blir å treffe i Hall F – midt i det som beskrives som indrefileten på messen, sier prosjektleder Anne Kristin Helgeland.

De fleste av utstillerne har vært med oss tidligere år, og det  er vi svært glade for. Fordelen med å stå sammen med andre lokale aktører på en fellesstand er at en viser bedre igjen i det store bildet.

Vi ser at utstillerne i stor grad drar nytte av hverandres besøkende, og setter pris på fellesskapet.

Kulimat blir også med oss, og vil hver dag servere deilige smakebiter til våre utstillere og deres gjester.  På kveldstid har vi arrangement på Nåløyet, midt i Stavanger sentrum.

Her møtes vi og har med inviterte gjester på mat, prat og kos, sier  Helgeland, som oppfordrer alle lokale besøkende til å avlegge en visitt til Haugesundregionens stand.