20. og 21. januar er det klart for ny yrkesmesse i Sysco Arena. Marco Elsafadi (bildet) kommer.

Skrevet .

 

– Yrkesmessen er årets viktigste møte mellom elever og bedrifter. Nærmere 2500 elever på Haugalandet får mulighet til å møte over 60 utstillerbedrifter fra hele regionen, sier Ronny Sætre, leder av Haugaland Skole-Arbeidsliv (HSA)

Yrkesmessen ønsker å vise bredden i vårt lokale næringsliv for fremtidens arbeidstakere.

Den har fokus på valg av yrke og er primært myntet på  ungdomsskoleelever og elever på videregående skole som er i prosessen for fremtidig yrkesvalg og veien fram til det.

Både bedrifter, skoler og opplæringskontorene står klar til å gi informasjon, råd og veiledning.  Her vil besøkende også få en grundig presentasjon av utdanningsprogrammene som de kan velge blant.

Det er kommunene i regionen som eier yrkesmessen gjennom HSA.

Messen arrangeres i tett samarbeid med de private opplæringskontorene på Haugalandet, Karrieresenteret, HSH og rådgiverne i ungdomsskolen og den videregående skolen. Teknisk arrangør er Sysco Arena.

 

 

Marco Elsafadi kommer!

Informasjon om de ulike utdanningsprogrammene er også svært nyttig for foresatte.

På kveldsarrangementet tirsdag 20. januar fra lokka 1700 bør alle foresatte som har en tenåring i hus ta turen til Sysco Arena i Tysvær sammen med tenåringen.

I tillegg til en grundig innføring i utdanningsprogrammene, kan en også få med seg et fantastisk foredrag av Marco Elsafadi.

Marco Elsafadi er sett på som en av landets aller beste foredragsholder. Han skal blant annet snakke om det å ta valg.

 

«Fremtidens skole»

HSA inviterer også til et seminar 21. januar klokka 09.00, der tema er «Fremtidens skole» . Målgruppen for seminaret er skoleeiere og skoleledere på Haugalandet.

Foredragsholder er skolesjef i Stavanger og medlem av Ludvigsen-utvalget Eli Gundersen.