ME Interiørforum er i vinden som aldri før. Selv om bedriften har kontormøblement i alle prisklasser, har satsningen på design og egenart vært et riktig veivalg for bedriften.

Skrevet .

Daglig leder Paul Mannes har sammen med Erlend Myklebust ledet bedriften siden oppstarten i 2 etasje på Obs bygg for 10 år siden. Mye har skjedd siden den gang, og bedriften har i dag 8 fast ansatte og leier i tillegg inn hjelp ved behov. Me Interiørforum flyttet inn i egne lokaler i Raglamyrveien for ca 4 år siden. Lokalet ligger like ved Hattelands nybygg – og er i så måte sentralt plassert i forhold til det nye veisystemet.

Åse Særsten overtar i april rollen som daglig leder, og Paul Mannes går inn i en mer fri rolle i bedriften som omsetter for ca. kr 27 millioner i år. ME Interiørforum kan stolt nevne flere store interiør-oppdrag det siste året, som Deepocean, RG Hagland`s bygg, Vea Sykehjem og ikke minst Marine Aluminiums nybygg på Husøy.

Særsten trekker også frem viktigheten av at bedriften sikret seg  «Haugalandsavtalen» som er en kommunal rammeavtale med løpetid over en  periode på 2  år. Avtalen sikrer ME Interiørforum leveranse til alle kommunale bygg i vår region.