Aslak Sira Myhre får kjeft for sin arrogante holdning til FKH. Men på Haugalandskonferansen var den frittalende siddisen den som scoret høyest av alle foredragsholderne. Og det var høyt!

Skrevet .

Hele 70 prosent av deltakerne gir Aslak Sira Myhre ren sekser for sitt foredrag, mens Geir Lippestad og David Lega er hakk i hel. Mia Tørnblom sanker også mange seksere..

– Jeg kan ikke huske å ha vært på en konferanse der halvparten eller flere gir toppkarakter til fire forskjellige foredragsholdere. Dette er nesten for godt til å være sant, sier HN-direktør Egil Severeide etter å ha gjennomgått evauleringene.

Godt over halvparten av de 630 deltakerne har svart, og det gir oss et svært godt grunnlag for å vurdere kvaliteten på konferansen. Og den har vært svært høy i år, sier Severeide og viser til detaljer i neste nummer av Jobb & Næring.

Også arrangementsteknisk er folk fornøyd med årets jubileumskonferanse. Å forsyne 630 gjester med lunsj og middag krever god logistikk og deltakerne gir en knapp femmer for mat og servering både dag og kveld.

– Både Rica Maritim og Yesman leverte prima vare og gjorde denne jubileumskonferansen til en minnerik dag for oss alle, sier prosjektleder Bernt Jæger, som forteller at det nå er et jevnt sig av forhåndspåmeldinger til neste års konferanse.

Til nå er over en tredjedel av plassene til Haugalandskonferansen 2014 forhåndsbestilt.

Apropos evaluering: På næringscafeen sist fredag begeistret spesialist i psykiatri og indremedisin, Ingvard Wilmelmsen en rekordstor forsamling på 120 deltakere med sitt foredrag: «Sjef i eget liv».

Evalueringen viser at hele 74 prosent av deltakerne gav lederen av hypokonderklinikken i Bergen toppkarakteren seks!