Odd Are Tveit, (t.h.) sammen med far Odd, satser friskt på subseamarkedet på Kanariøyene og er nå på jakt etter sjef for basen utenfor Las Palmas.

Skrevet .

«Otech og Satocan tilbyr den eneste lederstillingen som gjør kona di lykkelig» er første setning i stillingsannonsen til Haugesund-firmaet, som har fått ulike reaksjoner på ordlyden, i følge Stavanger Aftenblad. Noen mener den er i overkant mannsdominert. Andre at den er frisk og annerledes.

Her er den i sin helhet. Hva synes du?

 

Otech og Satocan tilbyr den eneste lederstillingen som gjør kona di lykkelig»

 

Vi leter nå etter Administrerende Direktør for vårt joint venture – Gran Canaria Subsea & Offshore Base.

 

Vi kan love din kone solskinn 360 dager i året, 10 minutter til stranden eller sand-dynene i Playa del Ingles og Maspalomas, 15 minutter til shopping paradiset i Meloneras og 15 minutter til de beste golfbanene i Spania.

 

Om det heller er din kone vi bør ansette og ikke deg… vel, da kan du nyte fisking etter blue marlin og tunfisk, golf, surfing eller eventyrlige tapasrestauranter de dagene hun kommer for sent til middag. 

 

                                               Med andre ord… vi leter etter den rette Nordmann. 

 

Som Administrerende Direktør ved Gran Canaria Subsea & Offshore Base vil du ha ansvar for utviklingen av en strategisk norskinspirert base midt i Atlanterhavet.

 

Haugesundselskapet Otech gikk tidligere i år sammen med spanske Satocan og etablerer en subseabase på Kanariøyene.

Her kan du lese mer om den:

https://nforeningen.no/etablerer-subseabase-pa-gran-canaria/