Leiv Sverre Leknes (57) er ansatt som ny Maritim Sjef i Karmsund Havnevesen. Leknes kommer fra stillingen som Head of Sales & Chartering i North Sea Container Lines AS og vil tiltre stillingen 1. mai.

Skrevet .

 

 – Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver, sier Leiv Sverre Leknes.

Karmsund Havnevesen fremstår nå som en «ny» og dynamisk bedrift med mye kompetanse og spennende muligheter. Jeg håper å kunne bidra med mine erfaringer og kjennskap til miljøet både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

– Vi er svært fornøyde med å få Leiv Sverre Leknes på laget. Leknes har tung maritim erfaring og kompetanse, både teknisk og fra den kommeriselle siden. Karmsund Havnevesen står overfor flere store utviklingsprosjekter i årene som kommer, hvor Leknes får en sentral rolle, uttaler Havnedirektør Tore Gautesen

Leiv Sverre Leknes har solid ledererfaring fra rederinæringen gjennom 25 år.
Han kommer fra stilllingen som Head of Sales & Chartering i North Sea Container Line AS, Haugesund.

Tidligere har Leknes jobbet som skipsmegler i R.G.Hagland AS, Haugesund, samt som leder av service avdelingen for skipselektronsisk utstyr i Vico AS.
Karmsund havneområde er det tredje største i Norge målt i godsomslag over de mange havneavsnittene og ønsker å være et naturlig valg med enkel tilgang og god service.

 

Den  administrative base er forankret i Haugesund, med avdelingskontor i Karmsund, og teller i underkant av 16 årsverk.