Markedet for offshore vindkraftproduksjon i Europa vokser i raskt tempo. Haugaland Vekst og Arena NOW inviterer våre medlemsbedrifter til informasjonsmøte om disse mulighetene på Meieriet onsdag 13 mars.

Skrevet .

Estimater fra EWEA tilsier at markedet for offshore vindkraft i Europa skal tidobles frem mot år 2020. Etterhvert som prosjekter går lenger ut og på dypere vann blir regionens kompetanse innen offshore og maritim virksomhet mer aktuell.

«Det er ikke bare Aibel som har noe å gjøre i markedet for offshore vind. Vi har mange bedrifter her i regionen rettet mot maritim og offshore olje og gass som har mulighet for å finne en ny fot å stå på. Markedet for offshore vind er i ferd med å bli kjempestort, og det gjelder å være oppdatert på mulighetene som kommer» sier en entusiastisk prosjektleder for Haugaland Vekst Kjell Larsen.

Her finner du mer informasjon om møte som denne gang fokuserer på det tyske offshore vindmarkedet:
Program
0930 – 1000: Frokost og mingling
1000 – 1130: «Det tyske offshore vind-markedet med fokus på muligheter det kommende år.»  Esther Frey, Manager Renewable Energy and Resources, Germany Trade & Invest              

«Innovasjon Norge som støttespiller ved etablering i et nytt marked.» Katja Ellen Kerschke, Senior Advisor, Innovation Norway Hamburg

Påmelding: http://www.arenanow.no/?activity=169&autofill=true&id=137&test=f1ef4552e00060a933ad4bece77860ac
Les også: https://nforeningen.no/pilotanlegg-vindkraft-p-kvits-y/148816